BC Heeze dames 1 – Gennep Cougars

Dames 1 BC Heeze nog steeds ongeslagen in 2019

Na de goede winstpartij van afgelopen week tegen BC Oirschot kwam vandaag Gennep op bezoek bij de dames van BC Heeze. Met de komst van Amy Bakermans bestaat het team uit acht speelsters. Amy komt uit de handbalwereld en kan daardoor al goed mee in het team. Het eerste kwart begon afwachten maar aan het einde stonden we al 12-6 voor. Het tweede kwart begonnen we erg sterk en als snel stonden we 20-6 voor en Gennep vloog in een time out. Dat deerde ons niet en we scoorden er rustig op los. Gennep zetten een zone-verdediging neer maar we bleven goed naar de basket gaan en bleven de ballen er in gooien. Einde eerste helft 32-19.
Het derde kwart begon en wij gingen door waar we de hele wedstrijd al mee bezig waren en dat was goed basketbal laten zien. En dat zorgde ervoor dat aan het einde van het derde kwart we 50-30 voorstonden. Het vierde kwart was van beide teams soms rommelig. Bij momenten speelden we schitterende aanvallen waarbij de tegenstander achter de feiten aanliep.
De winst was binnen met 68- 38.

Scores: Ilse de Groof 23 punten, Lisa Crijns 14 punten en Martine Sanders 13 punten.