Spannende wedstrijden in een druk wedstrijdweekend

U16-1
Ze speelde een hele spannende wedstrijd tegen Blauw-wit uit in Roosendaal.
Het ging net zoals de vorige wedstrijd nek aan nek.
Maar verder in de wedstijd erin Blauw-wit met 12 punten voor het was het nog lastig om nog een kans te maken.
Maar ze laten zich niet zomaar uit t veld slaan en komen nog terug en de stand na de 4e kwart was 47-47
Tijd voor verlenging dus.
De spanning was om te snijden maar helaas hebben ze verloren met 53-51

U18-1
Ze speelde vandaag tegen WBB Giants uit in Bergen op zoom.
Heeze was maar met 5 man terwijl de tegenpartij de volle 12 man had, het werd dus een moeilijke pot om een winst uit te halen.
1e kwart verliep niet zo best en WBB stond al met zo’n 25 punten verschil voor. De volgende 3 kwarten verliepen wat beter, we maakten meer scores en de defence ging beter. Na een moeizame pot hebben we 100-47 gespeeld.

U10-2
Afgelopen zondag was de eerste wedstrijd van U10-2 tegen Springfield uit Berlicum. Het team van BC Heeze is een mix van ervaren spelers en beginnende spelers. Voor Tijn en Sam was het zelfs de eerste wedstrijd. We gingen voortvarend van start, een ijzersterke verdediging en een snelle aanval zorgde voor een voorsprong maar Springfield kwam sterk terug. Met de rust was het 12-12. Tijdens de vijfde en zesde periode bouwden we weer aan een voorsprong. Maar de laatste twee kwarten werd het verdedigen wat lastiger omdat we lengte te kort kwamen en daardoor kon Springfield de aansluiting maken. In de laatste periode hebben we geprobeerd om de wedstrijd naar ons toe te trekken maar helaas lukte dit niet meer. De eindstand was 22-32. We hebben hard gewerkt en er veel van geleerd en kijken uit naar de volgende wedstrijd.

U12-1
De U12-1 heeft dit weekend de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft gespeeld. Het was een thuiswedstrijd tegen Vlijmen. We kwamen er al snel achter dat we veel meer tegenstand kregen dan in de eerste seizoenshelft. We hebben een goede maar ook zeer spannende wedstrijd gespeeld. Het liep de gehele wedstrijd erg gelijk op. Uiteindelijk hebben we gewonnen met 43-41

Heren-2
De Heren-2 hebben dit weekend een thuiswedstrijd gespeeld tegen The Black Eagles (Rosmalen). Rosmalen had een erg sterke start, maar al snel kwam Heeze erg goed terug. Het werd een zeer spannende wedstrijd en beide teams waren erg aan elkaar gewaagd. Helaas net verloren met 51-58.

Dames-1
De dames-1 heeft dit weekend een uitwedstrijd in Venlo gespeeld.
Het is uiteindelijk 45-34 geworden.

U10-1
De U10-1 heeft dit weekend een thuiswedstrijd gespeeld tegen Maastricht. Na hard gewerkt te hebben helaas verloren met 19-43.

U14-1
De U14-1 heeft dit weekend ook een thuiswedstrijd gespeeld tegen Etten-Leur. Dit was voor de U14-1 de tweede wedstrijd van het seizoen. Helaas met een score van 25-46.

Heren-1
De Heren-1 hebben dit weekend ook een spannende thuiswedstrijd gespeeld. Ze speelden tegen Tenderfeet (Heeswijk-Dinther) en hebben gewonnen met 67-51.