Gemengde resultaten seniorenteams

Het afgelopen speelweekend was er één met gemengde resultaten voor basketballclub BC Heeze. Het eerste damesteam dwong met winst tegen Bladel een top drie-notering af, terwijl zowel het eerste- als het tweede herenteam onnodig verlies leed.

Heren 1 speelde thuis een thriller tegen Attacus uit Veghel. Na een royale voorsprong uit handen te hebben gegeven stond het eerste met een paar tikken op de klok drie punten achter. Martijn Pernot schoot op de zoemer een driepunter binnen om verlenging af te dwingen. Helaas bleek Attacus daarin toch de sterkere: 72-77.

Heren 2 verloor uit in Etten-Leur met 44-62. De score geeft een vertekend beeld, aangezien de heren bij rust zelfs nog voor stonden. Een gebrek aan personeel kostte de heren uiteindelijk de kop. Zij zijn nog steeds op zoek naar de eerste overwinning van het seizoen.

Het best draaiende team tot nu toe in Heeze is dames 1. Zij wonnen met 41-39 van Bladel, voorheen de nummer drie uit de competitie. De dames hebben zes uit negen wedstrijden gewonnen en nemen op doelsaldo de derde plek over, die zij qua punten delen met Nuenen en Bladel.