Dames 1 verliest van sterk spelend Tracks Parkstad

En weer stond er een uitwedstrijd gepland en weer was het ver weg. Dit keer moest BC Heeze naar Hoensbroek. Daar was de wedstrijd gepland tegen het tweede damesteam van Tracks Parkstad. Heeze had deze dag weer 6 speelster en het eerste kwart lieten de dames van Heeze schitterende aanvallen zien. Met veel tempo kwamen ze keer op keer door de verdediging van Tracks heen. Verdedigend liet Heeze de tegenstandsters ook gemakkelijk score. Het eerste kwart werd met 1 punt achterstand afgesloten. In het tweede kwart kan Heeze de basket maar moeilijk vinden. Tracks verdedigd fel en dat zorgt voor een aantal bal verlies. Dat zorgt ervoor dat de ruststand 23 – 14 wordt.
Het begin van het 3e kwart is niet goed aan de kant van BC Heeze. Te veel balverlies en te weinig inzet in de verdediging. Het einde van het derde kwart liet Heeze zien wat ze in hun mars hebben. Met een 6 tegen 12 run komt Heeze weer iets dichterbij. Ze beginnen het 4e kwart met een 12 punten achterstand. Helaas beschikt Tracks over meer speelsters en kunnen zij het tempo hoog houden en de 6 dames van Heeze kunnen dit niet bij benen. Uiteindelijk loopt Tracks snel verder weg en dat zorgt voor een 63-34 overwinning van Tracks Parkstad.
Topscoorder met 10 punten was Lisa Crijns, zij heeft onderin hard moeten werken maar wel laten zien dat ze daar moeilijk te stoppen is.
Andere scores: Ilse de Groof 8, Martine Sanders 8 en Cathelijne Kohl 8.

Geef een reactie