BC Heeze DS 1 – BC Langstraat Shooters

Na een lange periode van rust waren alle speelsters aanwezig en dat was reden voor een teamfoto. We begonnen twijfelend maar na het eerste kwart stonden we met 9 tegen 6 voor. De tegenstanders stonden in een zone en we bleven het eerste kwart te statisch spelen, veel pasen maar niet naar binnen gaan. Dat deden we aan het begin van tweede kwart wel, door een aantal fastbreaks en goede aanvallen lopen we snel uit naar 11 punten. Aan het einde van het derde kwart komt langstraat shooters iets terug. We gaan rusten met 19-12.
We komen goed de kleedkamer uit en we vergrote onze voorsprong door goed teamspel. Onze voorsprong blijft rond de 12 punten hangen. Als de tegenstanders scoren dan weten wij snel ook het netje te vinden. We blijven als team spelen en krijgen de juist speelsters of de juiste plek vrij. Shooters blijft ook het gehele vierde kwart in hun zone staan. Daardoor kunnen wij rustig bouwen aan onze aanvallen zonder enige druk. We spelen de wedstrijd goed uit en winnen met 40-29. Vooral de verdediging stond als een huis deze wedstrijd. Shooters had een tweetal lange dames die goed werden verdedigd.

Scores: Lisa Crijns 17 punten, Martine Sanders 11 punten en Ilse de Groof 10 punten.

Geef een reactie