BC Heeze neemt afscheid van hoofdsponsor Elektro de Groof

Gisterenmiddag hebben we afscheid genomen van onze jarenlange trouwe hoofdsponsor. Nadat er de gehele dag basketbal wedstrijden plaats vonden moesten om 17.00u de Dames 1 nog even shinen.✨

Voorafgaand aan deze wedstrijd, waar overigens ook de dochter van Elektro de Groof, in mee speelt namen we samen met het bestuur en vele leden en supporters van BC Heeze afscheid van hoofdsponsor Elektro de Groof⚡. Na jarenlange en trouwe toezegging op het sponsorschap verliep afgelopen basketbalseizoen het contract.

Elektro de Groof gaf hierbij aan dat we als BC Heeze misschien eens verder moesten kijken. Kijken of er een andere sponsor was die graag het stokje over wou nemen. Mocht dat niet lukken zeiden ze, dan zullen we jullie nog steeds trouw ondersteunen.

Na een dankwoord vanuit Jan van den Heuvel, namens het bestuur van BC Heeze werden diverse presentjes overhandigd aan Cara en Jack de Groof. Waaronder een grote ingelijste foto van de 3 kinderen: Bart, Roel en Ilse de Groof. Zij hadden een fotoshoot gehouden in de drie generaties ‘oude’ Elektro de Groof gesponsorde basketbalshirts. Tevens kregen zij een boeket bloemen en een lekkere fles drank.🍾

Na het dankwoord en de speech van de voorzitter wilde Cara namens beide ook graag nog een dankwoord uitspreken naar BC Heeze. Waarin ze aangaf BC Heeze een enorm warm hart toe te dragen en gedragen te hebben. En met alle liefde en plezier al die jaren hoofdsponsor te zijn geweest.

Uiteraard hopen wij Cara en Jack de Groof nog vaak te zien, wanneer ze komen kijken naar de wedstrijd van de Dames 1.🏀

Geef een reactie