Het andere U14 team stelt zichzelf voor

Een jong maar strijdlustig team. In de score is het nog niet terug te zien, maar we zijn natuurlijk pas net begonnen met het seizoen. Deze jonge gasten moeten zich nog op elkaar inspelen om ervoor te zorgen dat ze nog beter worden.

Onder leiding van drie spelers van de U20 worden zij gecoacht: Luuk Keuning, Job Verfuurden en Tim Beerens. Met drie coaches moet het op de lange termijn zeker goed gaan komen! Zeker omdat ze zelf ook wel een prima balletje kunnen gooien natuurlijk en al vanaf kleins af aan bij BC Heeze basketballen.

Tevens krijgen zij hun skills aangeleerd door trainers Nick Winters en Mariëlla van de Valk, net als U14-1 en Huub Pepels. Ook deze drie zijn vanaf ukkie opgegroeid met deze mooie sport.

De volgende pot gaan we winnen jongens!! Good luck.

Geef een reactie