Vriendjes en vriendinnetjes dag

Vanavond was de vriendjes en vriendinnetjes training. Deze training was vooral bedoeld voor onze jongste jeugdleden. Maar tijdens de andere training mochten er ook vriendjes of vriendinnetjes meekomen. Wat ook zeker gebeurde!
Tijdens de training de jongste om 17:00 uur waren maar liefst 25 (of misschien wel meer) kinderen aanwezig! Gelukkig hadden trainers Toon en Chantal extra back-up ingeschakeld van Inge en Martine. Hierdoor hadden ze 4 mooie groepen om de oefeningen uit te voeren.🏀We hebben onder andere leren dribbelen, lay-ups maken, schieten en natuurlijk hebben we ook diverse spellen gedaan. Zoals boter, kaas en eieren en last-man standing tijdens een dribbel oefening.
 
De training stond vooral in het teken van kennismaken met basketbal. Spelenderwijs en in de vorm van spelvormen hebben we deze kinderen kennis laten maken met basketbal.
 
Aan het einde hebben we het nog even gevraagd, maar ze vonden het allemaal super leuk. Niet een beetje leuk…NEE, super leuk!! Als deze kinderen het leuk vinden, dan mogen ze zelfs nog 3 keer gratis mee komen trainen. Dus wie weet zien we sommige volgende week wel weer.😁

Geef een reactie