Bootcamp training ipv Basketbal training

Op woensdagavond 20 mei vond ee eerste bootcamp training van BAS Bootcamp And Sports plaats! BC Heeze was te gast op het terrein van TVHeeze. Maar liefst 16 bikkels deden mee aan deze 1e training. Hoeveel er nog overbleven na die eerste training? Dat blijft nog altijd de vraag…Uit betrouwbare bronnen is namelijk vernomen dat er heel wat spieren gebroken, verzuurd en uitgeput zijn. Er was natuurlijk op het einde ook geen Cuvee die heerlijk koud klaar stond bij Thea en Ger, maar dat mocht gelukkig de pret toch niet drukken.

Ondertussen heeft alweer een groot aantal deelgenomen aan de tweede en derde bootcamp training. Zoveel zelfs dat de groep opgesplitst moest worden in twee. Waardoor er nu wekelijks om 19:15 uur en om 20:15 uur gebootcampt wordt onder leiding van Danny. Zien we iedereen volgende week weer?

Basketbal maar dan anders!🏀

Geef een reactie