Teamindelingen seizoen 2020-2021 bekend

Seizoen 2020-2021
Het ziet er nu naar uit dat we vanaf september weer op de gebruikelijke manier kunnen gaan trainen en ook de competitie weer zal starten. Op de website vinden jullie de teamindeling voor het seizoen van 2020-2021 en daarbij ook de trainers en coaches die al bekend zijn voor het komende seizoen.

Er zijn voor het seizoen 2020-2021 nog een aantal vacatures, welke het bestuur nog verder zal gaan invullen voor de start van het seizoen. Mocht je interesse hebben om een team te coachen of zou je graag mee training willen geven, kun je dit altijd aan het bestuur melden door een mail te sturen naar secretariaat@bcheeze.nl.

Komend seizoen vindt de vaste week training voor alle teams op woensdag plaats in Sporthal de Pompenmaker. Op maandag zullen er voor alle leden onder de 18 jaar weer fundamental trainingen worden georganiseerd in gymzaal de Engelse Tuin. De reguliere trainingen zullen begin september weer starten en de fundamental trainingen starten iets later.

 

Geef een reactie