Zomerbasketbal in Heeze voor jong en oud

Op zaterdag 22 augustus kunnen kinderen uit Heeze en omgeving kennis maken met basketbal en basketbalclub Heeze! Van 09:30 tot 15:30 uur zullen leden van BC Heeze op verschillende basketbalveldjes te vinden zijn op bepaalde tijden.

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen dan spelenderwijs kennismaken met basketbal. Ze leren hier in de vorm van spelletjes omgaan met een bal, omgaan met andere kinderen, kleine basketbal technieken, samenspelen, gooien/vangen en nog veel meer! Alle oefenvormen samen zorgen ervoor dat kinderen zich al op jonge leeftijd motorisch ontwikkelen. Je kunt er nooit vroeg genoeg mee beginnen namelijk.

Op onderstaande locaties en tijden zul je onze BC Heeze leden kunnen vinden. Het schema is nog onder voorbehoud, want wanneer we een verrijbare basket kunnen regelen dan zullen we ook in het centrum van Heeze te vinden zijn!

Waar Hoe laat
Basket – Nieuwe Hoeven

Gemini

14:30-15:30
Basket – Nieuwe Hoeven

De Kuiper

13:00-14:00
Basket – Engelse Tuin

Deken de Bruijnplein

11:00-12:00
Basket – Engelse Tuin

Frans Halslaan / Paulus Potterlaan

09:30-10:30

Wil jij graag als niet-lid een kijkje komen nemen op een van deze locaties? Zorg dat dat je op het juiste tijdstip aanwezig bent. Je kunt ons herkennen aan onze groen/zwarte BC Heeze kleding. Ook zal er muziek aanwezig zijn en natuurlijk basketballen.

Ben jij een lid van BC Heeze en wil je graag helpen? Geef dit dan door aan je trainer en je trainer geef het door aan Martine Sanders. We zullen in de WhatsApp groep alle details bespreken.

Hopelijk tot dan!

 

Geef een reactie