Seizoensopening 12-13 sept

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zo ver! De eerste competitie wedstrijden stonden op zaterdag en zondag gepland. Alle spelende leden, ouders, trainers en coaches hadden er ontzettend veel zin in. En dat bleek uiteindelijk ook in de wedstrijduitslagen.

Uitslagen
Yellow Sox U10 (20 – 29) BC Heeze U10
BC Heeze U12 (88 – 7) Jumping Giants U12
BC Heeze U14 (67 – 32) Oirschot U14
Black Shots U16 (8 – 89) BC Heeze U16
BC Heeze U18 (55 – 77) Almonte U18
BC Heeze MSE2 (63 – 62) Tracks Parkstad MSE2
BC Heeze VSE1 (37 – 56) Achilles ’71 VSE2

Na alle wedstrijden volgde er op zondag een seizoensopening in de vorm van een gezellige, lekkere en corona proof barbeque. Deze barbeque werd verzorgt door café ’t Pumpke. Heerlijkse salades, frietjes, stokbroodjes en vlees gingen er bij iedereen goed is.

Penningmeester, Jan Scheepers, voerde een woordje namens de voorzitter van BC Heeze. Hierin werd er terug gekeken naar het afgelopen basketbalseizoen en naar aankomend seizoen. Ook werd hier de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt! Dat was Martine Sanders uit het damesteam.

Kortom het was een succesvol eerste competitieweekend voor BC Heeze dat op een leuke manier is afgesloten!Geef een reactie