Corona update

Beste Leden en Ouders,


Hierbij alvast een korte update vanuit het bestuur via de app over de beslissing van de bond rondom de komende wedstrijden.

Wedstrijden
De bond heeft besloten dat alle wedstrijden die in december stonden gepland komen te vervallen. Dit betekent dat de jeugdcompetities per direct niet meer worden uitgespeeld en de wedstrijden van de senioren teams zijn verplaatst naar juni en mogelijk nog opnieuw worden gepland in de tweede seizoenshelft.

De komende periode zal door de bond worden gekeken of vanaf 14-15-16 januari gestart met de aanvang van de competitie, dit is het eerste speelweekend van 2022. Hierbij zijn we uiteraard afhankelijk van de dan geldende maatregelen. Zodra hier meer duidelijkheid over is, zullen wij alle leden informeren. Daarnaast volgt er snel een bredere update vanuit het bestuur over de trainingen.

Ledenvergadering
Wij willen alle leden en ouders ook een reminder sturen voor de digitale ledenvergadering van komende donderdag 2 december, deze start om 19:30, als je ook graag wil aansluiten meldt je dan aan door een berichtje te sturen naar secretaris@bcheeze.nl of geef je aanwezigheid even door aan Bob Jansens. Morgen ontvang je een uitnodiging met de link voor de vergadering.

Blijf gezond,

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van BC Heeze

Geef een reactie