Gemengde resultaten BC Heeze in openingsweekend

Met 3 oudgedienden die hun rentree maken zijn de ambities hoog dit seizoen voor het eerste herenteam (HS1) van BC Heeze. In het in het openingsweekend van de competitie mocht HS1 aantreden tegen Meerssen. Het eerste kwart was voor beide teams aftasten en eindigde in 14-11. Het spel werd fysieker en Heeze ging zich meer met de scheidsrechters bemoeien dan met het eigen spel. Meerssen had een hoog percentage raken schoten en liep daardoor uit bij rust; 44-26. In de tweede helft probeerde Heeze aan te zetten om de aansluiten te vinden maar Meerssen bleef tegen een hoog percentage raak schieten en zo eindigde de wedstrijd in 86-69. Topscorer aan Heezerse zijde was Tim van de Loo.

  • U10 won de eerste thuiswedstrijd van het seizoen van Yellow Sox 53-10. Met iedereen op het scoreformulier!
  • U12 verloor de derby nipt in en tegen Geldrop: 37-33
  • U14 speelde in en tegen Oss en wonnen overtuigend: 8-63
  • U16-1 waren een maatje te groot voor Bladel: 66-34
  • U16-2 moesten het thuis afleggen tegen Valkenswaard: 30-64
  • U18 hadden wat personele problemen, maar konden alsnog de tweede overwinning van de dag uit Oss meenemen naar Heeze: 54-71
  • HS2 haalde in de eerste wedstrijd hard uit tegen Helmond. De grootste overwinning van HS2 ooit is genoteerd: 111-25. Topscorer was Job Verfuurden met maar liefst 29 punten.
  • VSE De dames van BC Heeze begonnen matig aan de wedstrijd (8-0) maar repareerde dat gat nog voor het einde van het eerste kwart 11-12. In het tweede kwart liep Veldhoven alsnog weg 32-22. Heeze was in het 3e en 4e kwart niet meer bij machten om dat gat te dichten. Eindstand: 59-45.

Dit weekend is BC Heeze vrij van wedstrijden vanwege het 45e jubileum.

Geef een reactie