BC Heeze lid van convenant Heroes Den Bosch

Wat belangrijk is voor Heroes Den Bosch is “samen basketball laten groeien”. Deze missie delen wij met de inmiddels meer dan vijfendertig deelnemende clubs van het Brabants Basketball Convenant. Samen sta je sterker, maar word je ook slimmer. BC Heeze is dit seizoen lid geworden van het convenant. Wij wisselen kennis en ervaringen uit met betrekking tot coaching, organisatie, commerciële activiteiten en technisch kader. Het Convenant is dus dé ontmoetingsplek voor alle Brabantse basketballclubs. Dit is de plek waar je geïnspireerd raakt en als vereniging kunt groeien!

Een van de voordelen is dat jij als lid van BC Heeze nu ook met korting naar de Heroes kan in Den Bosch. Scan de QR code hieronder en ontvang korting op je tickets!

Geef een reactie